Сайт девиантов Чернигова, Вторник, 23.04.2024, 19:31
 
Главная Отчеты девиантов Форум Барахолка Новости RSS Галерея Гостевая Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Форма входа
Разделы отчетов
Скалолазание [6]
Альпинизм [3]
Туризм&Походы [4]
Пещеры [1]
Подземля [2]
Экстрим [2]
Дневник [5]
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Поиск
Друзья сайта
Наш опрос
Ваш любимый вид отдыха?
Всего ответов: 91
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Девиантов: 0
 Дневник
Главная » 2009 » Февраль » 25 » Звіт про подорож до печери Млинки від однієї з учасниць на ім"я Аня
Звіт про подорож до печери Млинки від однієї з учасниць на ім"я Аня
09:58
Якщо ти із тих, хто бажає активного відпочинку, гострих вражень та просто провести гарно час в кампанії дуже гарних людей, тоді тобі просто необхідно поїхати до печер Млинки, що на Тернопільщині с. Залісся. Одного дня мені просто пощастило дізнатися, що збирається туди група для спелеопрограми. І я, недовго думаючи, залюбки приєдналася до неї. Поїздка відбулася з 13 по 16 лютого 2009 року. Витратила я не багато (розраховували взагалі по 400 грн. на людину). Їхали потягом: в п’ятницю в вечорі виїжджали, в суботу в ранці були в Тернополі, далі електропоїздом до с. Залісся, назад в неділю в вечорі сідали на потяг в Чорткові, в понеділок вранці були вже в Києві. Дорогою ще був час (пару годин) на короткі оглядові екскурсії по містах Тернопіль і Чортків – дуже гарні місця, є що побачити))). Зі спорядження було тільки рюкзак, спальник, коремат, налобний ліхтарик, додаткові батарейки для нього, взуття для печери – кросівки, спортивні штани, гольф, наколінники, шапка для печери, перчатки одноразові тощо. Комбінезон для того, щоб заляпатись в печері глиною та повзати на колінах)))))), давали в оренду.
Розкажу, чим так заохочує печера Млинки. Назва походить від того, що єдиний вхід знаходиться біля річки Млинка. Загальна довжина печери становить приблизно 37 км (в майбутньому до п‘ятидесятиріччя відкриття печери, довжина становитиме 50 км). Температура завжди там становить +9 + 10 градусів (перевіряли особисто термометром). Печера цікавить кристалами та масивними друзами пластичного гіпсу, сталактитами, сталагмітами, «кам’яними хвилями» тощо.


В печері прокладено безліч туристичних маршрутів різноманітного ступеню складності. Звісно, найгарніші місця, як і все в цьому житті)))))), досягаються неймовірними зусиллями: чим простіше маршрут, тим менше в ньому «гарних речей», так що пролазили в таких місцяаааааааааах))))))


і такими методаааааааааами)))))),


що ніколи і не уявляли, але все це було не марно і дуже цікаво.
Ми були під землею 3 рази приблизно по 3 години, приходилось повзти на колінах, по-пластунськи, «висіти в повітрі» причому догори ногами,занурюватися туди, де нереально взагалі пролізти (пройти «шкуродери»), проходити «розпори», опираючись спиною з однієї сторони ущелини і на ноги з другої або на коліна, а внизу була прірва 5-10 м. Іноді було страшно, але нас захоплював спортивний дух та незвичне і дуже гарне видовище.


Ходили ми двома групами по 7 чоловік (а нас було всього 14) з, до речі, дівчата, гарненькими, спортивними і приємними інструкторами)))))), які можуть повеселіти різноманітними байками про спелеологів та печери.


Отже, приємного було дуже багато. Особливо це відчули мої м’язи по всьому тілу)))).

Тобто, разом з незвичним, цікавим і гарним видовищем в печерах ми отримали порцію адреналіну, гарного настрою, фізичного навантаження на всі групи м‘язів (навіть на ті що, навіть і не здогадувались), приємний «печерний» масаж в «розпорах»)))))), спортивне задоволення від проходження важких місць («роддом», «банан», «прес», «фантазія») тощо. З задоволенням кажу, що поїхала би в печери знову))))))))))))
Категория: Пещеры | Просмотров: 6750 | Добавил: Joke | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 111 2 »
11 Makar2970  
0
тут на вышеприведенном сайте можно взглянуть на огромный выбор умных статей про http://ublaze.ru/forum/ftopic1113.html - Прошивка Zenithink ZT-180 ePad

10 Oksana7754  
0
на вышеприведенном интернет-ресурсе подобран громадный выбор умных статей о ` http://www.infosuper.ru/ - Работа.

9 Marina4047  
0
Привіт усім . Уявіть , я вже 7 років відкриваю сайти браузером opera , але лише позавчора дізналася , що для неї можна встановити аддони ! !У мене єhttp://www.opera-all.com/ - _відмінна ідея , а саме : почнемо показувати хто що встановив !
 
P.S. Я запостив в розділ this - Туди ? Якщо ні, перемістіть !

8 Oksana3217  
0
тут на этом веб-сайте http://www.justlady.ru/articles-159212-kak-otrastit-brovi - www.justlady.ru собран огромный ассортимент интересных статей на тему красоты. на данном интернет-блоге все новости предоставлены на всеобщее обозрение.

7 Larisa5040  
0
Здравствуйте, друзья. Мы с мужем въехали в новую квартиру, ремонт в которой, похоже, не делался никогда. В связи с тем, что на ее покупку пришлось продать старый дом, отдать все сбережения и даже немного занять у родителей, финансовая ситуация не позволяет воспользоваться услугами ремонтных бригад.
А, тем не менее, у нас маленький ребенокhttp://strojdomsam.ru/ - , который просто не должен жить в таких условиях!
Вот я и думаю, как максимально сэкономить на ремонте и хотим попробовать сделать его своими руками.
Но дело в том, что у нас нет никакого опыта, поскольку муж больше головой работает, чем руками, да и боюсь, что придется потом переделывать все и исправлять, а это может повлечь еще большие расходы.
Поделитесь опытом, может кто-то знает, как сделать ремонт подешевле и за что можно взяться самим, а к чему привлекать мастеров.
Заранее благодарна.

6 envegehip  
0
Нет ничего сложнее, чем купить подарок для дорогого, любимого мужчины или выбрать презент начальнику, другу. И нет ничего проще, чем сделать это у нас! Для решения всех проблем и создан наш Интернет магазин подарков.
Одним из основных наших направлений является продажа подарков для мужчин. У нас всегда в наличии большой ассортимент подарочных наборов, от недорогих до элитных, например таких, как http://vam-podarki.ru/show_cat2.php?grid=6001 - набор покерных фишек. Рекомендуем купить набор для покера для азартных людей, которые увлекаются замечательной игрой - покер, они обязательно оценят такой подарок по достоинству.

5 Оксана  
0
Хотим арендовать домик с хозяйкой Пару лет назад он назывался "у пани Ани". Помогите!

4 Оксана  
0
Кто-нибудь! Помогите связаться с хозяйкой домика "У пани Ани"Там, говорят, есть сауна?

3 Yarik  
0
Ну дела.

Читаю вспоминаю как там классно ! Это мой первый раз в пещере, беру фотоаппарат никон ребята смеются, спрашиваю почему отвечают "первый раз всегда с фото, потом никогда"

... лезу нужны не 2 а 4ре руки итого одна рука в другой фото, маты теряются в пыхтении и сопении.. больше никогда с фото... всегда есть новечки они о возьмут фото.. вспоминаю смех ребят.

недавно были снова в Млынках страшно полюбил "фантазию". "роддом" кажется легким но жена держит за пятку, не пускает...

хорошо...


2 Андрій  
0
Прикольно звучить - що буде до 50 років 50 км. Це невідомо. Зараз печера - трохи більше 40 км (стараннями скромного автора цих рядочків), але що буде далі - того не знає ніхто. Наприклад від позначки 27 до 28 км. Пройшло 10 років..

1-10 11-11
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]